ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА ПОБЕДНИЧКИОТ ТИМ УШТЕ ДЕНЕС!

 

Потребни ни се енергични лица со одлични комуникациски и продажни вештини, за да се придружат на нашата компанија TRADE MARKETING PROMOTER (ПРОМОТЕР ЗА МАРКЕТНГ И ПРОДАЖБА).

ДОКОЛКУ ВИЕ

-        сте кул, позитивни, страстни и самомотивирани да постигнете резултати

-        сте друштвени, отворени и искрено заинтересирани за потребите на другите, вклучително и за компанијата и потрошувачите

-        сте ориентирани кон потрошувачите и ја разбирате потребата да понудите одлична услуга за клиентите преку циклусот на продажба

-        имате одлични комуникациски вештини

-        имате амбиција да ги научите и подобрите вашите вештини и знаење за продажба и маркетинг

-        имате диплома од средно образование, а пожелно е и универзитетска диплома

-        имате познавање за клиенти и брендови, истото ќе се земе во предвид и ќе се смета за предност

 

Одлично! Тогаш ние имаме ИЗВОНРЕДНА можност за вас!

ГЛОБАЛНО НИЕ СМЕ ВОДЕЧКА ТУТУНСКА КОМПАНИЈА, А ОД 2017 И НАЈГОЛЕМА.

Главни обврски на носителот на улогата:

-        Посета на разни продажни места и давање на поддршка во малопродажбата и HoReCa каналот на дневна основа, како и остварување на секојдневен контакт со вклучените страни

-        Покривање на B2B активности во согласност со стратегијата на компаниајта

-        Основна малопродажба

-        Подршка на “entertainment” каналот (концерти, фестивали, настани, саеми итн.)

-        Работа 5 дена во неделата

Услови:

-        Пожелно искуство во маркетинг или промоција (вештини за продажба, комуникација и презентација)

-        Возачка дозвола, Б категорија

-        Течно говорење на англиски јазик (писмемно и усно)

-        Компјутерски вештини (Word, Excel, PP итн.)

Ве молиме поднесете го вашето CV на англиски јазик до 01.06.2019 година на следната е-маил адреса: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

БAT е сертифициран како врвен работодавач од 2009 г., а денешната глобална акредитација е признание на нашите заложби во негување и унапредување на кариерите на нашите 55.000 вработени ширум целиот свет.

Leave a comment