Друштво за производство, трговија и услуги ЛИВАДА ТРЕЈД увоз-извоз ДООЕЛ Битола објавува оглас за вработување комерцијалист за промоција на производи со кои располага фирмата за следните градови: Битола, Охрид, Ресен, Крушево, Прилеп.

 

Потребни квалификации:

·         ССС;

·         Пожелно претходно работно искуство;

·         Вредна, одговорна и самоиницијативна личност;

·         Возачка дозвола Б категорија.

Ние нудиме:

·         Службен телефон;

·         Службен автомобил;

·         Плата од 18000 мкд.

Аплицирајте на следниот линк.

Краен рок за аплицирање: 29 април 2019 година.

 

Leave a comment