Фирма за достава на пратки низ цела Македонија има потреба од курир за достава на пратки на територијата на Прилеп.

 

Работно време од 09 до 17 часот, пријавен на цело работно време.

Плата: 15000-18000 ден.

Платата е основна плус процент од доставени и преземени пратки.

Потребни квалификации:

·         Возачка дозвола Б категорија;

·         Солидно познавање на улиците во Прилеп;

·         Работење на слична позиција ќе се смета за предност.

Сите заинтересирани да испратат CV на меил This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. со назнака за курир за Прилеп.

Пријавените без назнака нема да се земат предвид.

Краен рок за аплицирање: 21 април 2019 година.

Leave a comment