Гентерм е лидер во термалната технологија која дизајнира, развива и произведува системи за затоплување, разладување и вентилација за различните потреби на глобалниот пазар.

Компанијата е препознатлива по вложувањето иновации, надградба и подобрување на термалната технологија на новорастечките пазари, а нејзините производи се користат најмногу во автомобилската индустрија.

Гентерм освен во Америка е присутен и во 12 други држави со преку 5 илјади вработени на светско ниво. Во Европа се присутни во Германија, Украина, Унгарија, Малта, Велика Британија и Македонија.

За своите тековни потреби, компанијата вработува на следните слободни позиции:

·         Production supervisor;

·         JD Automotion engineer - Tool Development;

·         JD Tooling engineer - Tool Development;

·         Refa Engineer;

·         Production Planner;

·         Maintenance mechanical technician – sewing;

·         Maintenance mechanical technician.

Повеќе информации за работните места и начинот на аплицирање на следниот линк.

Краен рок за аплицирање: 2 мај 2019 година.

 

Leave a comment