Спорт Лаиф Трејд има потреба од вработување оператори во Прилеп.

 

Потребни квалификации:

·         Основно познавање на компјутери;

·         Завршено средно образование;

·         Со или без работно искуство;

·         Познавање од областа на спортот е пожелно.

 Личен профил:

·         Комуникативна и одговорна личност;

·         Тимска работа и професионален однос кон клиентите;

·         Самоиницијативност и посветеност на работа;

·         Позитивен став.

Аплицирајте на следниот линк.

Краен рок за аплицирање: 23 април 2019 година.

Leave a comment