ЧЕЗАКОМЕРЦ ДОО СКОПЈЕ има потреба од комерцијалист за подрачјето на Прилеп.

 

Услови:

·         Завршено средно образование, ВСС ќе се смета за предност;

·         Претходно работно искуство од најмалку 3 години во трговија со прехранбени производи во реонот на Прилеп и Битола;

·         Искуство со компјутерска работа, активно работење со MS Office;

·         Возраст до 40 години;

·         Возачка дозвола Б - категорија (активен возач).

Личен профил:

·         Одлични комуникациски и преговарачки вештини;               

·         Мотивирана и стабилна личност;

·         Флексибилност за работа на терен;

·         Способност за индивидуална и тимска работа;

·         Деловна култура.

Одговорности и задачи:

·         Позиционирање и грижа за производите во продажните објекти;

·         Развивање и одржување на односите со клиенти;

·         Грижа за пласман на производите, со цел подобрување на нивната продажба;

·         Генерира и проследува нарачки до производителот.

Аплицирајте на следниот линк.

Краен рок за аплицирање: 19 април 2019 година.

Leave a comment