ИТД Дистрибуција ДОО, компанија за дистрибуција на ИТ, вработува на позицијата Менаџер на производство.

 

Главни задачи и одговорности на кандидатот:

 • Детално познавање на производите и услугите на компанијата; да ги знае спецификациите на производите и техничките информации за производите;
 • Ги анализирана производите / цените на конкурентите;
 • Создава стратегии за продажба и цена;
 • Соработува со одделот за увоз / извоз за да провери дали снабдувањето е реализирано навреме;
 • Воспоставува и одржува одлични позитивни односи со постоечките и со потенцијалните клиенти.

Услови:

 • Универзитетска диплома;
 • Добро познавање на информатичката технологија, хардвер и софтвер;
 • Одлични вербални и писмени комуникациски вештини;
 • Одлично познавање на говорен и писмен англиски јазик;
 • Способност за работа во група и под притисок;
 • Способност да размислува самостојно;
 • Искуство во слични работни места поврзани со управување со производи и продажба - предност.

Кандидатите треба да достават мотивационо писмо, CV и копии на придружните документи, на следната е-пошта: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Сите документи мора да бидат доставени на англиски јазик.

Крајниот рок за пријавување е 18.04.2019 година.

 

Leave a comment