Фирмата Моника ДОО чија дејност е производство и продажба на џинс, има потреба од една млада женска особа за работа во бутикот во Прилеп - Стара чаршија. 

 

Тип на работно место: Времено

Број на работни места: 1

За подетални информации обратете се на тел. 048/426-434 или директно во просториите на фирмата Моника на ул. Благоја Ристиќ-Бале бб.

Краен рок за пријавување: 31.08.2018

Leave a comment