Микросам АД, светски бренд за производство на современи, компјутерски управувани машини за производство на композитни материјали, има потреба од нов стручен кадар.

 

Работна позиција: Машински инженер – 5 работни места

Основни одговорности и задачи:

-        Развој и конструирање на специјални CNC машини за купувачи од целиот свет

-        Пресметки на погонски и преносни елементи, FEA анализа, статички и динамички анализи и пресметки

-        Планирање и следење на производствените процеси

-        Изработка на техничка документација, технички цртежи и 3Д модели

-        Контактирање и посета на добавувачи и купувачи надвор од Македонија

Квалификации и компетенции:

-        Завршен Машински факултет или при крај со студии

-        Задолжително познавање на англиски јазик (германски и руски јазик се предност)

Што нудиме?

-        Одлични услови за работа во креативна средина

-        Амбициозен и професионален тим со големо искуство во врвни технички решенија

-        Континуирана обука и можност за напредување од личен и од технички аспект

-        Учество на меѓународни проекти со купувачи од целиот свет

-        Организиран превоз и храна

Краен рок за аплицирање: 20.08.2018г.

Задолжително назначување на работното место за кое аплицирате.

Повеќе околу начинот на аплицирање може да погледнете на следниот линк.

Leave a comment