ТД 93 ДЕ-НИ КОМПАНИ Прилеп има потреба од сменоводител во производство и двајца монтери.

 

Тип на работно место: времено

Потребни квалификации:

- минимум ССС

- работно искуство 

Сите заинтересирани кандидати можат да се пријават со испраќање на CV на следниот меил: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

или со јавување на тел. број: 078/433-353.

Краен рок за аплицирање: 29.06.2018

Leave a comment