ИРИС МЕДИКАима потреба од медицинска сестра.

 

Инструкции за пријавување:048/431-274

Работен однос тип: Неопределено

Работни часови дневно: 8

Работни часови неделно: 40

Основна плата: 12 000 ден.

Активен до: 19.03.2018

 

Leave a comment