Внатрешна и надворешна трговија и производство ТЕХНОКОМЕРЦ Акционерско друштво Скопје - Подружница ТЕХНОКОМЕРЦ Прилеп има потреба од раководител за набавка и продажба.

Работен однос тип: неопределено

Работни часови дневно: 8

Работни часови неделно: 40

Основна плата: 21 500 ден.

Повеќе информации и пријавување на: меил: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. и телефонски број: 02/3097-197

Пријавување до 18.02.2018 година

Leave a comment