ООУ „Климент Охридски“ од Прилеп има потреба од економ.  

 

Работен однос тип: неопределено

Работни часови дневно: 8

Работни часови неделно: 40          

Основна плата: 16 990 ден.

Повеќе информации и пријавување на: меил: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Пријавување до 18.02.2018 година.

Leave a comment