Друштво за производство на електрична и електронска опрема за моторни возила „ДММ ДРЕКСЕЛМАЈЕР МАНУФАКТУРИНГ МАКЕДОНИЈА“ ДООЕЛ увоз-извоз Кавадарци, има потреба од надзорник.

 

 

Работно време: 06:00 – 14:00; 14:00 22:00; 22:00 06:00 часот, 40 часови неделно
Основна плата: 12,638.00 денари
Адреса: Индустриска зона Телот Кавадарци
Аплицирајте на: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Телефон за контакт:
043551213

Краен рок за пријавување: 19.11.2017

Leave a comment