ВЕЗЕ ШАРИ ДОО, за потребите на земјоделските површини кои ги поседува има потреба од АГРОНОМ со работно искуство.

 

Одговорности и задачи:

-       Активно учество и следење на процесот на производство на земјоделски култури;

-       Воведување унапредувања и оптимазирање на процесот на производство;

-       Планирање на производство на земјоделски култури;

-       Анализа за влијанието на различни биофизички фактори врз растењето и развојот на растенијата;

-       Планирање и примена на добри агротехнички мерки;

-       Анализа на пазарот и состојбата на земјоделската површина и согледување на  можности за примената на добрите агротехнички мерки

Потребни Квалификации:

-       Дипломиран земјоделски инженер – Агроном -смер Поледелство

-       Работно искуство во областа од 3 (три) години

-       Одлични комуникациски способности

-       Вештини за менаџирање на процесот на производство на земјоделски култури

-       Одлични познавања во примената на добри агротехнички мерки

-       Возачка дозвола Б категорија

-       Познавање на англискиот јазик и работа со компјутер

Сите кои се гледаат себеси како лидери во поставувањето на критериуми и стандарди во напредното земјоделство и имаат желба да работат во креативна и иновативна средина, а воедно се посветени на процесот на постојано унапредување и надградување се добредојдени во нашата компанија.

Повеќе информации околу работното место и начинот на пријавување меже да добиете на следниот телефонски број:075/ 212 131, или на е-меил адресата: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Краен рок за пријавување:04.12.2017

Leave a comment