Вработување

НЕУРОМЕДИКА вработува на повеќе работни позиции

НЕУРОМЕДИКА која успешно работи веќе 27 години во Македонија, објавува оглас за следните работни позиции:

Градежен институт Македонија АД Скопје вработува на повеќе позиции

Посветеноста и одржувањето највисоки стандарди на професионализам, постојаната потрага по иновативни решенија и прифаќањето нови можности со цел постигнување најдобри резултати, повеќе од 4 децении го издигнуваат Градежниот институт МАКЕДОНИЈА АД Скопје како лидер меѓу градежните компании во обезбедување специфични услуги во градежништвото.

Оглас за вработување во Производство на топлина Балкан Енерџи ДООЕЛ Скопје

Друштвото за производство на топлинска енергија ПРОИЗВОДСТВО НА ТОПЛИНА БАЛКАН ЕНЕРЏИ ДООЕЛ Скопје распишува оглас за вработување на ХИГИЕНИЧАР.

Оглас за вработување во T.H.C Quality Group, отворени се 3 работни позиции

Т.Х.Ц Куалити Груоп ДОО е нова фармацевтска компанија за производство на медицински канабис, која нуди одлични работни услови и можност за постојана надоградба со амбициозен и професионален тим кој има големо искуство во областа.

СОЛВИС ДОО вработува медицински претставник

СОЛВИС ДОО има потреба од кандидати со место на живеење во Скопје за следната работна позиција: медицински претставник (2 извршители).

Вработување во ПроКредит Банка

Прокредит банка со оглас за вработиување.

Оглас за вработување во Експанда (Охрид)

Доколку сакате да работите во компанија со традиција и присуство на македонскиот пазар повеќе од 25 години, да работите во динамична работна средина, имате  желба за работа во дистрибутивниот сектор и сте комункативна личност тогаш ова е работата за вас!

Procter & Gamble Rakona вработува инженери

Procter & Gamble Rakona, основана во 1991 година, во моментов има околу 500 вработени, вклучувајќи неколку десетици инженери кои работат на менаџерски позиции во фабриката за производство „Ракона“ и во Центарот за технологија.