Elena

Elena

Тиквеш со шест нови засилувања го дочекува продолжението од сезоната

Тиквеш со шест нови засилувања го дочекува продолжението од сезоната

Градскиот фудбалски клуб Тиквеш пролетниот дел од сезоната во Втората лига – Исток ќе ја дочека со шест нови засилувања кои би требало да ги остварат амбициите за пласман во најквалитетното фудбалско друштво.