Друштвото за услуги МОНЕТА ФИНАНЦИАЛ СЕРВИЦЕС ДООЕЛ, Скопје, oбјавува ОГЛАС за Практиканти  во Финансии и Сметководство.

 

Потребни услови за аплицирање:

-        Невработени лица до 34 години ;

-        Завршено високо образование или пред дипломирање во Економски Факултет ;

-        Познавање на работа со компјутер (Microsoft Office) ;

-        Познавање на Англиски јазик ;

-        Пожелно е познавање на Албански јазик ;

-        Комуникативна личност, со организациски и аналитички вештини, тимски играч, флексибилен.

Предности од практичната настава во Монета:

Голема можност за вработување во Монета после периодот од 3 месеци, доколку ги исполнат условите на компанијата.

За практичната настава избераниот кадидат ќе добие месечен паричен надоместок утврдена согласно со Законот за Практикантсво.

Практичната настава ќе биде со времетраење од 8 часа дневно од понеделник до петок во период од три месеци.

Заинтересираните лица своето CV да го испратат на e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  или на адреса: Бул.Крсте Мисирков бр.76, Поштенски фах бр.915 со назнака „За Практиканство”.

Огласот е активен до 24.07.2019 година.

Leave a comment