Компанијата Артисофт има потреба од проширување на тимот. За таа цел имаме потреба од практиканти кои по завршената пракса ќе имаат и можност за вработување во нашата компанија.

 

Потребен е профил на личност која знае да размислува проактивно, сака да стекнува нови вештини и знаења и преку тимска работа да го даде својот придонес во насока на постигнување на целите на компанијата.

Се нуди можност за одлични услови за работа и професионална надоградба.

Работниот ангажман за време на праксата опфаќа 40-часовна работна недела со флексибилно работно време.

 Потребни квалификации:

- Одлично познавање на македонски јазик (ќе има тестирање);

- Одлично познавање на англиски јазик ( ќе има тестирање);

- Солидно познавање на компјутерски вештини (ќе има тестирање).

Опис на работно место:

- Организирана работа во тим;

- Full stack development;

- Комуникација со клиенти.

Заинтересираните кандидати може да испратат CV на  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. со назнака „За пракса во Артисофт“.

Рокот за пријавување е до 31.07.2019 година.

 

Leave a comment