Русија бара волонтери за Светскиот фудбалски куп во 2018 година кој ќе се одржи во таа земја. Волонтерите треба да бидат динамични и весели, да зборуваат странски јазици и да имаат професионални вештини.   Повеќе за пријавувањето пронајдете 
ОВДЕ.

 

Краен рок за пријавување:  10.05.2018

27 comments

 • Heatherjeasp Heatherjeasp 23 Oct 2017

  buying medications in canada online pharmacy medications
  canada drugs with prescription generic viagra from mexico

  Reply
 • JeffreyPen JeffreyPen 23 Oct 2017

  canadian pharmacy viagra

  canadian viagra online pharmacy

  over the counter viagra canada
  canadian pharmacies viagra canadian cheap viagra

  Reply
 • fouptem fouptem 23 Oct 2017

  http://buycialisutonlinerx.com
  generic cialis daily use cialis
  generic cialis online
  otc cialis pills
  generic cialis online

  Reply

Leave a comment