Практикантска работа во АрцеролМиттал

Стекнете со работно искуство во водечка и светка компанија за производство на челик.

Повик за волонтери во Shueler Helfen Leben, најголемата германска младинска фондација

Младите можат споделува можност за волонтирање која доаѓа од најголемата младинска фондација во Германија, Shuler Helfen Leben и е во времетраење од една година.

Волонтирање во Метаморфозис

Фондацијата Метаморфозис како дел од своите активности за зајакнување на капацитетите отвора можност за сите заинтересирани да се вклучат како волонтери во работата на организацијата.

Волонтирајте во Колумбија преку The Intern Group

“The Intern Group” е водечки снабдувач на програми за практикантска работа на новите пазари во Колумбија.

Волонтирајте на светскиот куп во Русија - 2018

Русија бара волонтери за Светскиот фудбалски куп во 2018 година кој ќе се одржи во таа земја. Волонтерите треба да бидат динамични и весели, да зборуваат странски јазици и да имаат професионални вештини.