Волонтирање и пракса

ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕР/КА ВО ПОЛСКА

Дали сте во потрага по нови креативни предизвици што ќе ги зајакнат вашите вештини? Дали сте за работа и образование во меѓународна  средина?

Пракса во АрцелорМиттал

Во насока на професионално усовршување на младите, АрцелорМиттал Скопје нуди пракса со полно работно време во Одделот за Програмирање и Одделот за Валање.

Практикантска работа во „Chemonics International“

Chemonics International бара квалификувани кандидати за позиција на програма која е финансирана од УСАИД, која ја поддржува интеграцијата на земјата во пошироката евроатланска заедница.

Оглас за пракса во МКхост (Web Developer)

Најголемиот македонски хостинг провајдер и регистрар на домени МКхост објавува отворен конкурс за пракса, за позицијата веб-девелопер.

Летна пракса во КОСТАЛ во одделот за инженeринг

КОСТАЛ Македонија, Охрид со задоволство ја објавува својата програма за практикантска работа.