Доколку сакате да студирате англиски јазик во САД, Универзитетот на Флорида ви нуди стипендии!

 

Натпреварувајте се и освојте 50% попуст на школарината!

Стипендиите се за додипломски и постдипломси студии. Овој универзитет ви нуди квалитетно образование и има студенти од повеќе од 150 земји од светот.

 

На следниот линк може да најдете повеќе информации за тестот и за универзитетот.

Leave a comment