Едукативниот центар на „Пивара Скопје“ ве поканува на 38. обука „Вештини и успех“.

 

Што ќе научам?

Преку конкретни чекори, интерактивни дискусии и преку размислувања во поглед на вештините за живот и вештините за водење бизнис, обуката „Вештини за успех“ е создадена за да поттикне дополнителен напор за подобри резултати во барањето работа, отвореност за учење, нови искуства и страст во постигнување исклучителни резултати.

Животни вештини (јас и другите)

Модул 1 – Разбирање и развој на себе

Модул 2 – Интеракција и вмрежување со другите

Модул 3 – Фидбек

Модул 4 – Себепретставување

Бизнис-вештини (јас и работата)

 

Модул 1 – Управување со проекти

Модул 2 – Управување со време

Модул 3 – Деловно планирање

Модул 4 – Преговарање

Модул 5 – Финансиска писменост

Модул 6 – Продажни вештини

Која е целта на оваа обука?

Целта на обуката е кај учесниците да се поттикне самодоверба, самопочит и воспоставување врски со релевантни ментори. Со оваа програма го охрабруваме вработувањето и претприемачката култура и ги мотивираме младите да ја земат иднината во свои раце.

Колку време трае обуката?

Обуката е со времетраење од 4 дена и ќе се одвива на 23, 24, 25, 26 јули 2019, од 17 до 20 часот, во просториите на Едукативниот центар на „Пивара Скопје“.

Кој ја реализира наставата?

Наставата е реализирана од нашиот партнер Мотива Доо Скопје, која е високопрофесионална и компетентна компанија во областа на деловната едукација.

Како да се пријавам?

За повеќе информации и пријавување, јавете се на: 02 3061 114, 02 3061 834 и 070 358 680, Едукативен центар на „Пивара Скопје“ – Мотивa Доо Скопје.

До кога треба да се пријавам?

Рокот за пријавување е до 22.07.2019.

Ве очекуваме заедно да го изодиме патот до успехот!

Leave a comment