Вебинар: Успешно Интервју за Работа

Вебинар: Успешно Интервју за Работа

Редовно одите на интервјуа, но изостанува успех за наоѓање на работа? Што правите погрешно? На овој вебинар ќе дознаете како успешно да го поминете интервјуто за работа.

Развивање на дигитална младинска работа

Развивање на дигитална младинска работа

Семинар / конференција

Целта на Семинарот за развој на дигитални младински активности е да се демистифицира идејата за дигитална младинска работа и да се идентификуваат заедничките предизвици. Тоа ќе ги поддржи организациите да развиваат дигитални младински практики во нивниот локален контекст.