ИНФО ЛАБ (296)

Тиквеш со шест нови засилувања го дочекува продолжението од сезоната

Градскиот фудбалски клуб Тиквеш пролетниот дел од сезоната во Втората лига – Исток ќе ја дочека со шест нови засилувања кои би требало да ги остварат амбициите за пласман во најквалитетното фудбалско друштво.

Конкурс „Пехарот на Свети Трифун“

Во Домот на културата “Иван Мазов - Климе“ Кавадарци, синоќа беа доделени наградите за распишаниот конкурс “Пехарот на Свети Трифун“.

Предавање на Винфрид Хакл во Штип

На 20.02.2019 година, со почеток во 12:00 часот во Концертната сала на Музичката академија при УГД - Штип, предавање за инструментот чембало и за настанокот на денешениот инструмент пијано, кое ќе го одржи Винфрид Хакл од Австрија.

Оглас за вработување- Администратор-Штип

Најголемата специјализирана компанија за достава во Македонија има потреба од проширување на тимот на позиција: Администратор за канцеларијата во Штип

Оглас за вработување- Фармацевтски техничар во Кочани

Фармацевтската компанија ЕУРО-ФАРМ во моментов има потреба од проширување на својот тим, на позиција Фармацевтски техничар во аптека Оризари, Кочани

Претставата „Пиреј“ повторно на сцена

Гледајте ја претставата за трагичната судбина на Јон и Велика, вонвременската и потресна приказна за неуништливоста на македонскиот народ и неговото страдање во режија на Љупчо Ѓоргиевски.

За ИНФО Клубот Штип

Работата на Младинскиот Инфо клуб во Штип  ќе биде фокусирана на споделување на информации и советување за младите, особено за студентите кои дипломираат на униврзитетот во Штип.