Обуки

Младинска размена во Унгарија

Заинтересирани сте да учествувате заедно со 4 други држави на младинска размена што ќе се одржи од 24 јуни до 3 јули 2019 година во Унгарија (во селце сред Националниот парк Hortobágy)?

Тренинг курс во Словачка!

Бараме 2 учесници од Македонија, на возраст помеѓу 18 и 44 години за тренинг курсот „United through education“.

ПРОДОЛЖЕН РОК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ - ЕВН Идната генерација

ЕВН - ИДНАТА ГЕНЕРАЦИЈА – Програма за учење и развој - Продолжен рок за аплицирање

Тренинг курс во Бугарија

Отворен повик за тренинг курс што ќе се одржи во Благоевград, Бугарија од 13 до 21 мај 2019 година.

Повик за 4 учесници на младинска размена „DIVERSITY ACADEMY“

Во модерно демократско општество засновано на принципите на плурализам, слобода на говор, движење и изрази, различноста е реалност, но богатството што го носат заедниците и тимовите е генерално потценето.