Elena

Elena

Соња Ставрова со прва самостојна изложба „Цензура“

Соња Ставрова со прва самостојна изложба „Цензура“

На 06 мај 2019 година во Националната галерија на Македонија – Мала станица ќе бидат изложени фотографии како дел од магистерскиот труд на Соња Ставрова на тема „Цензура“, што воедно е нејзина прва самостојна изложба.