Министерството за образование и наука распишува КОНКУРС за кофинансирање на заеднички македонско – кинески научно-истражувачки проекти за периодот 2020 – 2021 година.

 

Краен рок за поднесување на предлози е 13.09.2019 година.

Повеќе информации може да добиете на следниот линк.

Leave a comment