Амбасадата на САД во Македонија го распиша Повикот за една од најпопуларните образовни програми Фулбрајт.

Повикот се однесува на студенти кои се запишани на втор циклус студии, а може да се најде на следниов линк:

https://mk.usembassy.gov/fulbright-student-competition-2019-2020-academic-year-now-open/

Рок за пријавување: 31.05.2019 година

Leave a comment