Дали сте заинтересирани за новинарската професија? 

Пријавете се за учество на конференцијата „Future News Worldwide“ која ќе се одржи во јули во Единбург, Шкотска, за да може да следите предавања и обуки од лидери во медиумската индустрија. 

Краен рок за пријавување е 28 февруари 2018 година.

 Повеќе информации на следниов линк

Leave a comment