Актуелни Информации (71)

CEU летна програма од Будимпешта, Унгарија

Централноевропскиот универзитет (CEU) од Будимпешта, Унгарија, како дел од Летната програма организира летни курсеви на Правни студии во текот на јуни и јули 2018 година.

Оглас за вработување на продавач во Кавадарци

Друштво за трговија услуги производство и транспорт „ЗМ 2001“ ДООЕЛ увоз-извоз Кавадарци објавува оглас за вработување на продавач

Оглас за вработување на продавач во Кавадарци

Друштво за трговија и услуги „ТД-ТД Трајче“ ДООЕЛ увоз-извоз од Кавадарци објавува оглас за вработување на продавач

Стипендии за странски студенти на програмата Дармасисва

Министерството за образование и култура (MoEC) во соработка со Министерството за надворешни работи(MoFA)  на Индонезија  во рамките на Програмата за стипендии Дармасисва (Darmasiswa Scholarship) за академската 2018/2019 година нуди стипендии за странски студенти за студирање Бахаса (Bahasa), уметност и култура на универзитети по избор на кандидатите, лоцирани во разни градови во Индонезија.

Оглас за вработување на службеник за кадровски прашања во Кавадарци

Друштво за производство на електрична и електронска опрема за моторни возила „ДММ ДРЕКСЛМАЈЕР МАНУФАКТУРИНГ МАКЕДОНИЈА“ ДООЕЛ увоз-извоз од Кавадарци објавува оглас за вработување на службеник за кадровски прашања

Оглас за вработување на сметководител во Кавадарци

Акционерско друштво за производство,откуп,ферментација и промет на тутун „АЛАЈАНС УАН МАКЕДОНИЈА“ од Кавадарци објавува оглас за вработување на сметководител

200 стипендии за постдипломски студии на универзитетот Ca’Foscari во Венеција, Италија

Основан во 1868 година како прва економска школа во Италија, венецијанскиот универзитет Ca’Foscari е современ универзитет кој опфаќа широк спектар на основни и постдипломски студии.

Energy Community организира уште една летна школа

Би сакалe да ве информирамe дека Отворениот регионален фонд за Југоисточна Европа – Енергетска Ефикасност (ORF-EE), имплементиран од страна на Германското друштво за интернационална соработка (GIZ), заедно со Енергетската Заедница од Виена, организираат Летна школа 2018.