#365работничкиправазамлади

Национална Кампања 365 Работнички права за млади

media/k2/items/src/7989577e7de081a1a214e318c33e2a73.jpg 0
Анета
Feb 26 2018

Донатела Франческа Версаче е италијански моден дизајнер и актуелен потпретседател на групата ...

media/k2/items/src/c658a6ac9e4d289a367ed1f2a07f97a4.jpg 0
Анета
Feb 12 2018

Она што ги прави овие чадори посебни интересни и многу привлечни за луѓето е нивната добра ...

media/k2/items/src/535a980f75319ea470a7306d90ae1524.jpg 0
Viktorija
Jan 09 2018

Детоксикација и губење на тежина се двата поими кои се најмногу пребарувани на веб страните, веднаш ...

media/k2/items/src/a9fd2e690c90b08a6c94f02d977a89bc.jpg 0
Katerina
Mar 19 2018

Дали некогаш сте се запрашале дали работите би биле различни кога нашата планета би се вртела во ...

Has no content to show
media/k2/items/src/cbd8a863cb1a0c00f413c91bbe9e64b7.jpg 0
Сајна
Mar 20 2018

Конкурсот е спонзориран од страна на Семос Академијата и се однесува на доделување целосна или ...

media/k2/items/src/2022a7fdb382745d97fbfe9f604a3f22.jpg 0
Katerina
Mar 20 2018

Коалиција на младински организации СЕГА објавува повик за две места за практиканство за времетраење ...

media/k2/items/src/b050b92331fa6b814abfa1c4a51830f3.jpg 0
Katerina
Mar 20 2018

Општинското основно училиште КОЧО РАЦИН Прилеп има потреба од наставник по мајчин јазик и ...

media/k2/items/src/071f785834f5a75de78d68127edb6e3f.jpg 0
Katerina
Mar 12 2018

Организацијата Modo Loro објавува ЕВС повик за 2 волонтери на возраст меѓу 18-30 години, во ...